Intern begeleider voor leerroute 5, 6 en 7

Deze vacature is verlopen, u kunt niet meer solliciteren op deze vacature

Op Drostenburg ontstaat in de loop van 2022 een vacature voor de taak van intern begeleider in de hoogste leerroutes van de school.

Wie zoeken wij?

Als intern begeleider heb je uiteraard een gedegen opleiding in-, en kennis van het onderwijs. Je bent communicatief zeer vaardig (zowel schriftelijk- als mondeling), inspirerend en duidelijk. Daarmee pak je je rol als coach voor onze leraren. Het leerlingvolgsysteem ParnasSys kent voor jou geen geheimen en je bent vaardig in het opstellen van OPP’s en handelingsplannen. Onder het motto ‘Drostenburg doen we samen’ probeer je ook de verbinding met andere afdelingen van de school te leggen. Een opleiding tot beeldcoach (of de bereidheid deze te volgen) strekt tot aanbeveling.

Over de school

Drostenburg is de enige basisschool in de regio Amsterdam voor leerlingen met een lichamelijke beperking, chronische ziekte of een meervoudige (lichamelijke en verstandelijke) beperking. Op onze school zitten bijna 190 leerlingen. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.drostenburg.nl.

Ben je geïnteresseerd? 

Voor verdere informatie over de vacature kun je de directeur van Drostenburg, Jack Deen, altijd bellen: 06-36355856. Wij maken graag een afspraak met je om je in onze school een ochtend mee te laten kijken. Een motivatiebrief en cv kun je per e-mail sturen naar: j.deen@orion.nl.

Vacature details

  • Interne begeleider
  • Vast
  • fulltime
  • Startdatum: In overleg

Contact

Alle vacatures