Leerkrachten voor onze jongste leerlingen én voor onze zeer moeilijk lerende leerlingen (EMB)

Voor Drostenburg zijn wij op zoek naar twee leerkrachten voor onze jongste leerlingen én voor onze zeer moeilijk lerende leerlingen (EMB).

Wie zoeken wij?
Een leerkracht die didactisch- en pedagogisch sterk is en met een groot hart voor kinderen met een beperking. In jouw werk ben je een teamspeler, die als leerkracht de verbinding kan leggen tussen de vele disciplines op Drostenburg. Voor onze jongste leerlingen zoeken wij, in verband met een nieuw te starten groep, een enthousiaste leerkracht. Maar ook voor onze EMB afdeling. Fulltime zou fijn zijn, maar ook parttime is natuurlijk bespreekbaar!

Over de school
Drostenburg is de enige basisschool in de regio Amsterdam voor leerlingen met een lichamelijke beperking, chronische ziekte of een meervoudige (lichamelijke en verstandelijke) beperking. Op onze school zitten bijna 190 leerlingen. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.drostenburg.nl.

Ben je geïnteresseerd? 
Voor verdere informatie over de vacature kun je de directeur van Drostenburg, Jack Deen, altijd bellen: 06-36355856. Wij maken graag een afspraak met je om je in onze school een ochtend mee te laten kijken. Een motivatiebrief en cv kun je per e-mail sturen naar: j.deen@orion.nl.

Vacature details

  • Leerkracht
  • Vast
  • fulltime of parttime
  • Startdatum: Zo snel mogelijk

Contact