Leerlingenvervoer

De meeste leerlingen van Drostenburg kunnen niet zelfstandig naar school reizen. Sommigen worden door ouders naar school gebracht. Maar veel leerlingen maken gebruik van het leerlingenvervoer dat beschikbaar is vanuit de woonplaats. 

Amsterdam

Het Amsterdams leerlingenvervoer wordt geregeld door het Team Leerlingenvervoer van de gemeente. U doet de aanvraag online met uw Digid via de  website. U kunt ook een formulier downloaden en opsturen. U heeft altijd een schoolverklaring nodig die ingevuld wordt door een medewerker van Drostenburg.    

Regio Amsterdam

U woont buiten Amsterdam? Informeer bij de afdeling Leerlingenvervoer van uw gemeente op welke manier het aangepast vervoer aangevraagd dient te worden. U heeft altijd een schoolverklaring nodig die ingevuld wordt door een medewerker van Drostenburg. 

Waar vind ik meer informatie?

Meer informatie leest u op de pagina Leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam.  U kunt de medewerkers van het Team Leerlingenvervoer bereiken via 020 - 251 8300 of e-mail.

U kunt contact opnemen met een medewerker van Drostenburg voor een schoolverklaring of verder vragen via het algemene nummer: 020 398 77 55.