Hoe meld ik mijn kind aan?

Om uw kind voor de basisschool-afdeling van Drostenburg aan te melden, vragen wij u dit formulier (klik op de link) in te vullen en te verzenden. Binnen enkele dagen na ontvangst van de gegevens van uw kind, zal één van de zorgcoördinatoren contact met u opnemen.

Wilt u uw kind voor het Orion College Drostenburg aanmelden (praktijkonderwijs t/m HAVO) dan kunt u dit formulier NIET gebruiken. U moet in dat geval contact opnemen met Orion College Drostenburg. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020 - 611 12 13.

Wanneer het u niet lukt om het formulier in te vullen, kunt u uw kind telefonisch aanmelden via het algemene telefoonnummer: 020 398 77 55.

Mocht u uw kind nog niet willen aanmelden, dan kunt u één van de zorgcoördinatoren benaderen voor het afspreken van een kennismakingsbezoek.

Zorgcoördinatoren Drostenburg:

 

LET OP!

Wanneer u uw kind aan het begin van het nieuwe schooljaar wilt laten starten, dan moet voor de meivakantie de aanmeldprocedure opgestart worden. Deze neemt geruime tijd in beslag. Wanneer een leerling na de meivakantie wordt aangemeld, kunnen wij niet garanderen dat de leerling de gehele aanmeldprocedure voor de zomervakantie kan doorlopen.

Meer informatie over de aanmeldingsprocedure voor onze school vindt u in dit document.